XIIé Encontre de Dones de la Comarca de L'Horta Sud

Sábado, 5 de noviembre de 2011 en la edificio Sanchís Guarner de Alfafar

“DONA: EQUIDAT, EMOTIVITAT, AMOR

Ponentes: Rosa Guiralt, Fiscal de violencia de género de Valencia.
y
Alicia Martín, presidenta de MAQDA (Asociación de mujeres que aman demasiado)

(Pincha aquí para ampliar la información)

domingo, 6 de mayo de 2012

TROBADA SOLIDÀRIA DE DONES PALLASSES

Casa de la dona
eu de la Creu, 10, 2º
46001 València
Tlfn/Fax: 963917270
www.casadeladona.net

la Casa de la Dona us convida a la 1ª trobada solidària de dones pallasses el divendres 18 de maig a les 19 hores a la seu de CCOO (Plaça de Nàpols i Sicília núm.5) i que començarà a les 18 hores en la mateixa plaça amb un espectacle de carrer.
A més dissabte 19 de maig hi haurà una sessió "golfa" a les 22:30 a l'Artefacto (C/ Peu de laCreu, 6).
Al cartell adjunt teniu tota la programació.
Poder adquirir el bo solidari el mateix dia des de les 18 h a la porta de CCOO o anticipadament a:
Sidecar (Fira del llibre caseta  79-80 entrant per Blasco Ibañez a l’esquerra), Auca Llibres Antics (Pça de la Mercè 4), La Alegre Conchita (C/Sant Esperit, 8), Librería Primado (Avd. Primado Reig 102), Ca Revolta  (C/ Santa Teresa,10), la Caragola (Plç Mosen Sorell,9), Lambda (C/Vivons 26, baix),  la Casa de la Dona (de Dimarts a dijous de 18 a 21 h).
Les pallasses varen respondre de manera entusiasta i desinteressada a la crida de la Casa de la Dona per recaptar fons i recolzar un espai de dones que des del feminisme vol contribuir al trànsit cap a un món més just.
Desitgem que aquesta trobada pose en relleu la figura de la pallassa com a dona poderosa i política que desperta la llavoreta en un públic desitjos d’obrir els ulls.
Desitgem també contribuir a crear un espai de trobada de dones artistes on poder compartir i conéixer tot allò interessant que estiguen realitzant.
Desitgem naturalment fer un homenatge a les dones pallasses, dones de circ, artistes, mares, filles que han passat desapercebudes.
Vos demanem la vostra col.laboració en la difusió d'aquesta trobada per que l'esforç i la il.lusió d'aquestes dones mereix ser compartida.
Si no pots assistir però vols col.laborar econòmicament tens a la teua disposició la fila zero. Pot fer la teua aportació en la Casa o en el compte corrent de la Casa de la Dona 2013 0420 07 0200734157.


No hay comentarios:

Publicar un comentario