XIIé Encontre de Dones de la Comarca de L'Horta Sud

Sábado, 5 de noviembre de 2011 en la edificio Sanchís Guarner de Alfafar

“DONA: EQUIDAT, EMOTIVITAT, AMOR

Ponentes: Rosa Guiralt, Fiscal de violencia de género de Valencia.
y
Alicia Martín, presidenta de MAQDA (Asociación de mujeres que aman demasiado)

(Pincha aquí para ampliar la información)

lunes, 30 de agosto de 2010

ALUMNAS/PROFESORES MARIA MOLINER

Benetuser 19-07-2010


Benvolgudes amigues,

El passat dia 19 de juliol ens reunírem al local l’ALOMA, seu de les “Dones de la comarca”, quatre alumnes, que ja hem acabat els tres cursos de “Maria Moliner”, Carmen, Mª Angeles, Encarna i Isabel; Fina Ferriol, Amparo, alumna del “Maria Moliner”, Dolores, de “l’Associació de dones de la Comarca”, Pilar i Alfred, professora i professor, respectivament, de la “Maria Moliner”.

L’objectiu de la reunió, en principi, fou raonar i veure quina possibilitat hi havia de dur endavant la proposta realitzada per Pilar, el dia de la graduació, de preparar al llarg del l’any una mena de congrés o jornades, que se celebrarien a la fi del curs, en les quals es presentaren projectes i conclusions de la tasca realitzada al llarg del curs sobre la “Ciutadania en femení”.

Ben aviat, se’n adonàrem que un projecte tan ambiciós necessitava no sols de més temps, sinó, i fonamentalment, d’esbrinar els continguts i conèixer la disponibilitat que tenim les pròpies antigues alumnes per engegar-nos en esta tasca.

No obstant, al llarg de la conversa aparegueren un munt de suggerències, totes les quals amb un denominador comú: hem de procurar que la “María Moliner”, tot i que això és l’objectiu últim, isca de l’aula i arribe, allò que hem aprés, a quanta més gent, millor.

El treball de reflexió i la praxis han de ser complementàries, en este sentit ens platejàrem algunes actuacions:

La idea llançada per Pilar, podria ser el contingut de la Jornada de l´’Encontre de les Dones de la comarca per a l’any 2011.
Les antigues alumnes del “María Moliner”, podrien oferir a les Associacions, Mancomunitat de l’Horta Sud i Ajuntaments, la possibilitat de dirigir i coordinar cursos, xerrades i/o tallers, sobre “Ciutadania en femení”.
Creació i dramatització d’una obra de teatre.
Oferir tallers d’escriptura.
Aprofondir en les relacions amb la Universitat de València.
Cóm interessar en el cursos i activitats a la gent jove?

Evidentment, estes i altres suggerències que puguen sorgir requerixen del concurs de gent que les puga dur endavant; necessitem saber, com podeu entendre, quantes som i de quin temps disposem per assolir el projecte.

Raó per la qual, a més a més a més de conèixer les vostres idees i suggeriments, US CONVOQUEM A LA REUNIÓ QUE CELEBRAREM EL PRÒXIM DIA 28 DE SETEMBRE A LES 20 HORES AL LOCAL DE L’ALOMA (JUNT A L’AJUNTAMENT DE BENETUSER).

Que tingam un bon estiu. Salutacions

escolamariamoliner@hotmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario